Kunci Jawaban Kuis Sekolah.mu Program Belajar Kelas Kilat Bahasa Inggris Job Interview

Kunci Jawaban Kuis Sekolah.mu Program Belajar Kelas Kilat Bahasa Inggris Job Interview - Hai teman-teman Prakerja, Disini saya akan memberikan Kunci Jawaban Kuis Sekolah.mu Program Belajar Kelas Kilat Bahasa Inggris Job Interview  untuk para peserta Program Kartu Prakerja.

Kunci Jawaban yang saya berikan disini pastinya sudah melewati ambang batas nilai yaitu: 80.

Kamu dijamin lulus 100% dengan melihat Kunci Jawaban Kuis Sekolah.mu Program Belajar Kelas Kilat Bahasa Inggris Job Interview yang saya berikan dibawah ini.


Pada Program Belajar Kelas Kilat Bahasa Inggris Job Interview terdapat 9 kuis/exercise dan 1 final test. Didalam kuis terdapat 5 soal dan di Final test terdapat 10 soal.

Untuk Kunci Jawabannya, kamu bisa langsung simak dibawah ini ya.



Kuis 1 / Exercise 1

1. What does Orchids Travel and Tour look for?
Apa yang Orchids Travel and Tour cari?

a. Orchids Travel and Tour looks for an English teacher
b. Orchids Travel and Tour looks for a customer service.
c. Orchids Travel and Tour looks for a manager.

Jawaban: B

2. Who can apply for the job? Siapa yang bisa melamar pekerjaan tersebut?

a. University students
b. Fresh graduate
c. Associate degree students

Jawaban: B

3. What is the additional information that you g from the job vacancy? Apa informasi tambah yang kamu dapatkan dari lowongan pekerjaan tersebut?

a. You have TOEFL 550.
b. You are available on the weekend.
c. You have professional experiences.

Jawaban: B

4. How to apply for the job? Bagaimana cara melamar pekerjaan tersebut?

a. Send your CV to orchidstour.com
b. Apply online at www.orchidstravelandtour.com
c. Come to orchids office

Jawaban: B

5. What language you must be fluent in? Bahas apa yang kamu harus fasih?

a. Javanese and English
b. French and Bahasa Indonesia
c. English and Bahasa Indonesia

Jawaban: C


Kuis 2 / Exercise 2

1. Which one should be written in your CV?

a. Skills
b. Family
с. Spouse's name

Jawaban: A

2. Which one should be written in your CV?

a. Friends
b. Telephone Number
c. Hobby

Jawaban: B

3. Which one should be written in your CV?

a. Favorite food
b. Friends
c. Languages Spoken

Jawaban: C

4. Which one should be written in your CV?

a. Working Experience
b. Family
c. Spouse's name

Jawaban: A
 

 

Kuis 3 / Exercise 3

1. Jakarta, 20 October 2019
Mr. Andy
HR of PT. TiKi Jalur Nugraha Ekakurir
Jakarta
(1) _________ Mr. Andy,
The correct word to complete field (1) is.....

a. Dear
b. Qualification
c. Contact

Jawaban: A

2. I am writing in response to your job advertisement in Jobstreet for the recruitmen of a store manager. I believe that I fit the (2) ___________ that you are looking for. The correct word to complete field (2) is....

a. Fresh graduate
b. Attached
c. Qualifications

Jawaban: C

3. I am Jennifer and a (3) ________ from Jakarta State University. I am from the Business Management major. The correct word to complete field (3) is....

a. Dear
b. Contact
c. Fresh graduate

Jawaban: C

4. I would like to ask your (4)__________ to give me an opportunity to develop your company with my skills. The correct word to complete field (4) is....

a. Look forward
b. Major
c. Company

Jawaban: C

5. Thank you very much for your time in review my letter and I (5)______________ to hearing fror you. The correct word to complete field (5) is......

a. Look forward
b. Fresh graduate
c. Contact

Jawaban: A




Kuis 4 / Exercise 4

1. Let me __________  (memperkenalkan) myself. My name is Ratna.

a. Introduce
b. Enjoy
c. Describe

Jawaban: A

2. I ___________ (berencana) to continue my master degree at Monash University.

a. Want
b. Plan
c. Need

Jawaban: B

3. Last year, I was a marketing _________ ((anakmagang)) at Net. Media.

a. Part-timer
b. Internship
c. Intern

Jawaban: B

4. With 4 years of experience, I have strong __________ (pengetahuan) as a legal staff.

a. Knowledge
b. Passion
c. Expertise

Jawaban: A

5. I believe that I have _____ (bersaing) skill.

a. Experience
b. Professional
c. Competitive

Jawaban: C



Kuis 5 / Exercise 5

1. Can you tell me about your education?

a. My name is Mira, 22 years old. Currently, I live in Jakarta.
b. I have two years experience as staff in PT. Solusindo Makmur.
c. I am a graduate of economics from Genta University

Jawaban: C

2. Do you have any organizational experience?

a. I am a graduate of forestry major from Gama University.
b. In 2017, I was the head of the student union in my major.
c. I completed college in 3.5 years with a GPA of 3.45/4.00.

Jawaban: B

3. Mention three words that describe you.

a. Hardworking, optimistic, and attention to detail
b. I have front-end and back-end skills.
c. I like reading books, cycling, and watching movies.

Jawaban: A

4. What is your biggest failure so far?

a.I am an awardee of a scholarship.
b. I can graduate with cum laude.
c. I can't get into my favourite college.

Jawaban: C

5. Tell me about your weakness.

a. I just graduated from Bakrie University
b. I like to complete all of my work in detail also my team's work but I lack in time management
c. I always give good service to my customers.

Jawaban: B



Kuis 6 / Exercise 6

1. How do you know about this vacancy?

a. I found it last week when I browsed the JobStreet website.
b. I believe my qualifications meet your requirements.
c. I was a customer relation representative in Bright Station for 2 years.

Jawaban: A

2. Why do you want to work here?

a. I can work in a team or autonomously if you want.
b. I found your company's job vacancy in Upgrad.id.
с. I need a new challenge and a competitive environment

Jawaban: C

3. Can I ask about the career promotion in this company?

a. We are a company with progressive objectives in a competitive business.
b. If you have a good contribution, you can get a better salary and position.
c.  I believe you can handle assurance and fulfill the company

Jawaban: B

4. What type of work environment do you prefence?

a. I like to read manga and watch movies in my spare time.
b. I need a better salary than at my former company.
c. I want a flexible but competitive workplace.

Jawaban: C

5. Why did you resign from your last office?

a. I will give my very best contribution to the company.
b. The pressure from the manager was too strong
c. I can work well under pressure and with good time manager

Jawaban: B



Kuis 7 / Exercise 7

1. A: _______________________
B: Yes, this is Almira speaking.

The best expression to complete the conversation is...

a. Hello, may I speak to Miss Almira?
b. Hello, can you speak to Almira?
c. Hello, thanks for calling me.

Jawaban: A

2. A: _______________________
B: I think my internet connection is good now

The best expression to complete the conversation is...

a. What is a good internet connection?
b. Why is your internet connection very good?
c. Is your connection good now?

Jawaban: C

3. A: _______________________
B: I'm sorry, can we reschedule the interview

The best expression to complete the conversation is...

a. Have you got the interview's schedule?
b. Are you available for an interview session?
c. Can we start the interview now?

Jawaban: B

4. A: _______________________
B: It's Mr. Josh Riley. J-O-S-H-R-I-L-E-Y

The best expression to complete the conversation is...

a. Can you spell the name?
b. Can I speak to Mr. Josh?
c. May I have your phone number?

Jawaban: A

5. A: _______________________
B: Yes, can we change the interview to tomorrow?

The best expression to complete the conversation is...

a. Do you want do the interview now, Miss?
b. Do you want to repeat the interview Miss?
c. Do you want to reschedule interview, Miss?

Jawaban: C

Kuis 8 / Exercise 8

1. ___________________ ((Terima kasih untuk waktu anda)) to speak with me about the relationsh manager position at your company.

a. I am really confident
b. Thank you for your time
c. It was a pleasure

Jawaban: B

2. ___________________ ((Kami senang untuk menawarkan pada anda pekerjaan)) at Kawan Lama corporation

a. If you choose to accept this offer
b. For further questions and information
c. We are pleased to offer you employment

Jawaban: C

3. We are sorry that (tim rekrutmen kami tidak dapat memilih anda untuk pertimbangan lebih lanjut) ___________________ 

a. Our hiring team couldn't select you for further consideration.
b. Our hiring team has reviewed your application for this position.
c. Our hiring team would unabled offer you a job at our company.

Jawaban: A

4. ___________________  ((Tim rekrutmen kami memilih anda)) as our new customer service employe.

a. Our hiring team can't select you
b. Our hiring team selects you
c. Our hiring team will hire a man

Jawaban: B

5. ___________________  ((Saya berharap saya dapat mengembangkan diri saya)) in this position.

a. I hope I get high salary
b. I hope I will get a promotion
c. I hope I can develop myself

Jawaban: C



Kuis 9 / Exercise 9 - Evaluasi Webinar

1. Nomor satu

a. Hi. Yes and I am delighted to work a your company.
b. Hi. I am sorry, I think I can't accept your job offer.
c. Hi. I'm not ready and I need more time to review the contact.

Jawaban: A 

2. Nomor dua

a. Thank you, I would really like to join your company.
b. I'm sorry, I have decided to accept a position elsewhere.
c. I am sorry, but I can't do Monday.

3. Nomor tiga

a. I'm sorry, I have decided to accept a position elsewhere.
b. I'm not ready and I need more time to review the contract
c. I think your offer is still below the minimum wage.

Jawaban: C

4. Nomor empat

a. Would you give me another work allowances for my experiences?
b. Would you consider a higher amour for my experiences?
с. Would you give me penalty if I can't finish my job's contract?

Jawaban: C

5. Nomor lima

a. Is there any work allowances except a health insurance?
b. Is there any benefits if I can follow the contract?
c. Is there any penalty if I can't complete the contract?

Jawaban: C



Final Test

1. What should be written in your CV?

a. Education and qualification
b. Family
c. Spouse's name

Jawaban: A

2. December 1, 2019
To: Jane Kamila
Human Resources
PT. VADS Indonesia
Jakarta Selatan 12790
Dear Ms. Jane,
I am ______________ to express my interest for the Telemarketer position that was advertised on Facebook. My qualifications include 2 years experience working in customer service.

The correct word to fill in the blank is...

a. Hearing
b. Writing
c. Position

Jawaban: A

3. I found your job _________ (iklan) at Upgrad.id.

a. Employment
b. Opportunity
c. Advertisement

Jawaban: C

4. I want to pursue a _______  (lebih baik) career a get a new challenge in your company.

a. Higher
b. Stronger
c. Better

Jawaban: C 

5. Why did you choose accounting as your major?

a. I like to go jogging in the park every weekend.
b. I want to learn more about financial accounts.
c. I was from a vocational high school in Yogyakarta.

Jawaban: B

6. What behaviour do you dislike in a team?

a. I dislike a person who can't manage his time.
b. I need more time to manage my work and team.
c. I like a person who has good responsibility.

Jawaban: A

7. What is your strength?

a. I lack time management
b. I am an easy going person
c. I can't work well in a team

Jawaban: B

8. What salary do you expect?

a. I am open for discussion since my salary range is quite flexible.
b. I think my work experience and sof skills fit your company
c. I will continue working in this company as best as I can.

Jawaban: A

9. A: Are you ready to have an interview sessior now?
B: I am sorry. _________________________ (Dapatkah anda memberi saya 10 menit untuk persiapan?)

a. Can you follow up my application to your company?
b. Can you offer me another position in your company?
c. Can you give me 10 minutes for preparation?

Jawaban: C

10. A: Can you tell me your decision?
B: I am sorry. _______________ (Saya telah menerima pekerjaan di tempat lain)

a. I have accepted a job promotion.
b. I have accepted a job elsewhere.
c. I have accepted other benefits.

Jawaban: B


Akhir Kata

Itulah dia Kunci Jawaban Kuis Sekolah.mu Program Belajar Kelas Kilat Bahasa Inggris Job Interview Dijamin Lulus 100%.
 
Semoga kamu mendapatkan pengetahuan dan nilai yang memuaskan dari jawaban diatas.

Dibawah ini juga terdapat Kunci Jawaban Kuis Sekolah.mu Program Belajar Strategi Marketing Bisnis untuk Menaikkan Penjualan



Silahkan komentar, untuk Jawaban apa yang akan diupdate selanjutnya.

Terimakasih telah berkunjung di Fivser.com