"Den ngaksama kasisipaning sesami" Gancarane gatra kasebut yaiku...


"Den ngaksama kasisipaning sesami" Gancarane gatra kasebut yaiku...

a. Kukuh lan sabar
b. Ilakoni kanthi urip kang prasaja
c. Kudu bisa menehi pangapura marang wong liya
d. Kudu dilakoni kanthi tawekal lan iklas
e. Kabeh tindak-tanduk

Wangsulan:

"Den ngaksama kasisipaning sesami" Gancarane gatra kasebut yaiku kudu bisa menehi pangapura marang wong liya.

Jadi, Jawaban yang benar untuk pertanyaan diatas adalah: "Den ngaksama kasisipaning sesami" Gancarane gatra kasebut yaiku kudu bisa menehi pangapura marang wong liya.

C. Kudu bisa menehi pangapura marang wong liya

Semoga Jawaban yang diberikan membantu dan bermanfaat. Terimakasih telah berkunjung di Fivser.com